Network Solutions

TwitterFacebookRSSlinkedin

 
 • Ασύρματα και ενσύρματα Δίκτυα


  Είτε με είτε χωρίς καλώδια οι τεχνικοί της Computer Center μπορούν να συνδέσουν τους υπολογιστές του χώρου σας και των απομακρυσμένων γραφείων σας μεταξύ τους, με έναν ή περισσότερους εξυπηρετητές (server), με έναν ή περισσότερους δικτυακούς εκτυπωτές ή άλλα περιφερειακά και να μοιράσουν τη σύνδεση DSL δημιουργώντας ένα ισχυρό, σταθερό και αποδοτικό δίκτυο βελτιώνοντας την επικοινωνία μεταξύ υπαλλήλων, προμηθευτών, πελατών αλλά και την καλύτερη διαχείρηση αρχείων και πόρων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προϋποθέσεις δικτύωσης της επιχείρησής σας και να λύσουμε όλες τις απορίες σας.
 • Τμήμα των υπηρεσιών της Computer Center είναι ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση της δομημένης καλωδίωσης και του δικτυακού εξοπλισμού που είναι απαραίτητα για την δικτύωση της επιχείρησής σας.

  Το έμπειρο προσωπικό της Computer Center αναλαμβάνει:


  • -  Την κατασκευή computer room / datacenter
  • -  Την τοποθέτηση καναλιών και πριζών
  • -  Την πιστοποίηση, τον έλεγχο και την εξακρίβωση της καλής λειτουργίας του δικτύου
  •  
  Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες προσαρμόζονται στις ανάγκες/απαιτήσεις τις επιχειρησής σας έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τη μέγιστη απόδοση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προϋποθέσεις δικτύωσης της επιχείρησής σας και να λύσουμε όλες τις απορίες σας.

 • Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας κατατοπίσει σχετικά με την καταλληλότερη επιλογή της γραμμής και σύνδεσης της επιχείρησής σας με τα απομακρυσμένα γραφεία (VPN) ή με το Internet (Metro Ethernet, DIA, MPLS, HellasCOM, IP-VPN, DSL) καθώς και του ανάλογου εξοπλισμού (προτείνουμε εξοπλισμό Cisco, Checkpoint, Fortinet).

  Αναλαμβάνουμε επίσης την εγκατάσταση της γραμμής που θα επιλέξετε, τη ρύθμιση της σύνδεσης και του modem / router / firewall και την κατανομή της υπηρεσίας σε όλους ή σε συγκεκριμένους υπολογιστές του δικτύου σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να λύσουμε όλες τις απορίες σας.

 • Ένα καλό δίκτυο είναι ένα γρήγορο, σταθερό, αποδοτικό και ασφαλές δίκτυο.

  Οι έμπειροι τεχνικοί της Computer Center μπορούν να διασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ασφάλεια του δικτύου και των πολύτιμων δεδομένων σας.
  Από την προστασία του δικτύου με χρήση Firewall, παροχή απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω Virtual Private Networks (VPN), την εξοικονόμηση πόρων Internet με χρήση proxy server ή web caching devices, μέχρι την προστασία των δεδομένων σας με χρήση BackUp, οι τεχνικοί μας εξασφαλίζουν την αδιάληπτη λειτουργία του δικτύου σας και κατ' επέκταση της επιχείρησής σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να λύσουμε όλες τις απορίες σας.

 • Ενα καλό δίκτυο είναι ένα πιστοποιημένο δίκτυο.

  Οι έμπειροι τεχνικοί της Computer Center χρησιμοποιώντας εξοπλισμό της Fluke Networks DTX CableAnalyzer DTX-1800, πιστοποιούν ότι το δίκτυό σας, από την καλωδίωση (CAT5, CAT5e, CAT6, CAT7, Fiber) μέχρι τα πριζάκια, μπορεί να υποστηρίξει την απαιτούμενη ταχύτητα (10 Mbps / 100 Mbps / 1 Gbps / 10 Gbps) και τις απαιτούμενες υπηρεσίες (data / voice / VoIP / PoE).

  Μετά την πιστοποίηση λαμβάνετε επίσημο πιστοποιητικό με τις δυνατότητες του δικτύου σας.


  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να λύσουμε όλες τις απορίες σας.

 • Η δικτύωση υπολογιστών έχει γίνει μια αναγκαιότητα στο σημερινό επιχειρησιακό περιβάλλον.


  Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις στηρίζονται στην καλωδιακή ή ασύρματη δικτύωση του τοπικού δικτύου τους (LAN) για την πρόσβαση στους κοινόχρηστους πόρους της επιχείρησης, όπως οι εκτυπωτές, τα αρχεία, οι κεντρικοί υπολογιστές/διακομιστές (servers), και το Διαδίκτυο (Internet).

  Οι απομακρυσμένες προσβάσεις (VPN) δίνουν τη δυνατότητα στο δυναμικό μιας εταιρίας να εργάζεται από οποιοδήποτε σημείο και να έχει πρόσβαση στο δίκτυο της επιχείρησης (αρχεία, email κ.α.). Επίσης μέσω VPN γίνεται επικοινωνία μεταξύ των υποκαταστημάτων της εταιρίας για την άμεση πρόσβαση στην εμπορική εφαρμογή .

  Τι μπορεί να κάνει η Computer Center για εσάς.

  • -  Ανάλυση δικτύου

  • -  Εγκατάσταση και υποστήριξη Windows Server 2003 και 2008

  • -  Σχεδιασμός δικτύων LAN / WAN

  • -  Ασύρματη δικτύωση και εφαρμογή τοπικού δικτύου (Wireless LAN)

  • -  Διαμοιρασμός αρχείων και υπηρεσιών εκτύπωσης

  • -  Συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Email)

  • -  Εικονικά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN)

  • -  Εγκατάσταση καλωδίωσης δικτύου

  • -  Τείχος Προστασίας / Firewall

  • -  Ασφάλεια Δικτύου

  • -  Εγκατάσταση και υποστήριξη κεντρικού σταθεροποιητή τάσης UPS και γεννήτριας για συνεχόμενη ροη ηλεκτρικού ρεύματος
 • Ανοίξτε νέους ορίζοντες στην επιχείρησή σας.

   


   

  Η σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση με δυναμισμό, αποτελεσματικότητα και ευελιξία.Στις δύσκολες στιγμές είναι σημαντικό να μπορείς ν’ αναγνωρίζεις και ν’ αξιοποιείς τις ευκαιρίες με τον καλύτερο τρόπο.
  Ανταγωνισμός και παραγωγικότητα είναι οι βασικοί παράγοντες για μια σωστή διαχείριση του κόστους καθώς επίσης και η δυνατότητα
  αντιμετώπισης των σχέσεων με τους πελάτες διαδραματίζουν έναν θεμελιώδη ρόλο.
  Για την απόκτηση αυτών των αποτελεσμάτων είναι απαραίτητο στην επιχείρηση και στο ανθρώπινο δυναμικό της, να υπάρχει η καλύτερη μορφή επικοινωνίας δηλαδή τα τηλεφωνικά κέντρα τα οποία να είναι σε θέση να εξυπηρετούν κάθε τύπου ανάγκες με εξελιγμένες δυνατότητες ώστε να προβάλλεται με τον καλύτερο τρόπο η εικόνα της εταιρείας.  Υπηρεσίες

     Μελέτη και εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων.

  Ειδικευμένο συνεργείο εγκαταστάσεων.

  Μεταφορά και τοποθέτηση τηλεφωνικών κέντρων.

  Προηγμένες εφαρμογές Isdn, Voice Mail, AutoAttendant

  Επίδειξη τηλεφωνικών κέντρων.


  Συντήρηση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση after sale.
   
  Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε μεγέθους έργα, καθώς και η υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη των πελατών μας.
  Πρόθεσή μας να ανακαλύψετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να λειτουργήσει γρήγορα και αποτελεσματικά.
  Επιλέξτε μία από τις παρακάτω αξιόπιστες εταιρίες και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις απεριόριστες δυνατότητες των τηλεφωνικών κέντρων προς όφελος των αναγκών σας.

  

Scroll to Top

Contact Info

Computer Center

 • Tel: (+030) 2461037525
 • Fax: (+030) 2461037578
 • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Web: www.pcweb.gr