Service

TwitterFacebookRSSlinkedin

 
 • Service Υπολογιστών


  Η εταιρία μας
  σας παρέχει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών σχετικές με τις επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα καλύψουν όλες τις οικιακές και επιχειρησιακές σας ανάγκες. Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και παρέχουν επαγγελματικές υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Έχουμε εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες που έρχονται και πάλι σε εμάς, επειδή γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας.  

  Τεχνική Υποστήριξη Η/Υ

   

  -  Επισκευή Υπολογιστών

  -  Αφαίρεση Ιών

  -  Εγκατάσταση Windows

  -  Ανάκτηση Δεδομένων

  -  Backup Αρχείων

  -  Αναβαθμίσεις Υπολογιστών

  -  Βοήθεια - Εκπαίδευση

  -  Συμβουλευτική Τεχνολογίας

 • Επισκευή Laptop και Επισκευές Laptop

   
  Στην Computer Center, παρέχουμε πλήρεις λύσεις υπηρεσιών και επισκευές laptop. Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας ειδικοί σε θέματα laptop εκτελούν επαγγελματικές και γρήγορες επισκευές για όλες τις μάρκες και για όλα τα μοντέλα laptop. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σχετικά με τα laptop στις ανταγωνιστικότερες τιμές στην αγορά.

  Οι περισσότερες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες για laptop προτιμούν να σας πουλήσουν ένα νέο laptop αντί να διαθέσουν τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται η επισκευή του παλιού σας laptop. Στην Computer Center, προτιμούμε να επιδιορθώσουμε το laptop σας αντί να σας πουλήσουμε ένα νέο laptop! Αναγνωρίζουμε την αξία των αρκετών χρημάτων που έχετε ήδη πληρώσει για το laptop σας καθώς και τον αρκετό χρόνο που έχετε ξοδέψει για να προσωποποιήσετε ή να προσαρμόσετε τις εφαρμογές και τα δεδομένα που έχετε στο laptop σας και καθώς και το ότι θέλετε ο παλιός σας υπολογιστής να λειτουργεί σαν καινούργιος.

  Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Computer Center για τους laptop είναι διαθέσιμες οπουδήποτε στην Ελλάδα. Με ταχυδρομική υπηρεσία  σε όλη την Ελλάδα μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Δείτε τη σελίδα σχετικά με τη Διαθεσιμότητα Υπηρεσιών και επισκευή Laptop για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος ταχυδρόμησης καθώς και τις οδηγίες αποστολής.

   

  Επισκευή Laptop

   

  -  Επισκευή Οθόνης Laptop

  -  Επισκευή Laptop Βύσματος Τροφοδοσίας

  -  Αντικατάσταση Inverter Laptop

  -  Επισκευή Πληκτρολογίου Laptop

  -  Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου

  -  Αναβαθμίσεις Laptop

   

 • Τεχνική Υποστήριξη εκτυπωτών – scanner – μηχανών γραφείου

  Οι τεχνικοί μας θα κάνουν διάγνωση και επιδιόρθωση προβλημάτων του μηχανήματος σας ,από την εγκατάσταση του σωστού  λογισμικού μέχρι  την προσαρμογή των ρυθμίσεων ώστε  να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας. Θα βοηθήσει στη σύνδεση του σε δίκτυο  και την πρόσβαση από κοινού σε όλη την κατοικία σας ή το μικρό γραφείο. Οι τεχνικοί μας, θα σας εξασφαλίσουν την πιο πρόσφατη έκδοση προγράμματος.

  Η υπηρεσία  τεχνική υποστήριξη  εκτυπωτή – scanner – μηχανών γραφείου περιλαμβάνει:


  • -  Τεχνική υποστήριξη.
  • -  Εγκατάσταση , ρύθμιση και  προσαρμογή στο δίκτυο των υπολογιστών σας.
  • -  Προσαρμογή των ρυθμίσεων του μηχανήματος με βάση τις προτιμήσεις σας.
   -  Άμεση πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε εξειδικευμένους 

 • Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές αποτελούν απαραίτητο εργαλείο λειτουργίας τόσο των επιχειρήσεων όσο και των ιδιωτών στις μέρες μας. Τα προβλήματα όμως που παρουσιάζονται είναι αρκετά και μπορούν να πάνε πίσω την ροή της εργασίας για αρκετά μεγάλο διάστημα μέχρι να βρεθεί λύση.

  Στην εταιρία μας θα βρείτε Συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης για κάθε είδους επιχείρηση ή ιδιώτη τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.


  Παροχές τους Συμβολαίου Τεχνικής Υποστήριξης

  Πλέον δεν χρειάζεται να προσλαμβάνετε εξειδικευμένο προσωπικό για την εταιρία σας το οποίο θα ασχολείται αποκλειστικά με τη μηχανογράφηση. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε κάθε φορά διαφορετικό τεχνικό ο οποίος δεν θα είναι τυπικός στις επισκέψεις του και δεν θα μπορεί να εκδόσει τα νόμιμα παραστατικά.

  Η εταιρία μας μπορεί να σας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης με δύο διαφορετικούς τρόπους. Είτε με συμβόλαιο μηνιαίας τεχνικής Υποστήριξης είτε με Συμβόλαιο Υποστήριξης προαγοράς ωρών.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος των συμβολαίων.


  Τι σας παρέχει το Συμβόλαιο Υποστήριξης

   

  • - Άμεση απόκριση τεχνικού, εντός (4ων, 24ων ή 48 ωρών)
   - Βαθμιαίες εκπτώσεις επι της τρέχουσας τιμής χρέωσης που φθάνουν έως και 30%
   - Τεχνική Κάλυψη ακόμα και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες (εάν έχει επιλεχθεί το αντίστοιχο πακέτο κάλυψης)
   - Πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο Άμεσης Ανάγκης του Τεχνικού Υπευθύνου
  • - Άμεση επέμβαση μέ Απομακρυσμένη Υποστήριξη (Remote Support)

  

Scroll to Top

Contact Info

Computer Center

 • Tel: (+030) 2461037525
 • Fax: (+030) 2461037578
 • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Web: www.pcweb.gr